Referencer


 - "samarbejdet med Steen har jeg været utrolig tilfreds med. Behandlingen var altid forbyggende og jeg mærkede klare forbedringer. Jeg kom over en længere periode hos Steen og jeg følte klart en forbedring i min præstation som professionel fodboldspiller og hvor netop kroppen er et essentielt redskab."

Erik Sviatchenko - prof. fodboldspiller Celtic FC og det danske landshold


¨Steen er empatisk, engageret og fagligt dygtig.
Gik over længere tid hos Steen efter et skinnebensbrud, med rigtig gode resultater til følge. Med Steens baggrund indenfor myrorefleksterapi er du sikret en meget kompleks helhedsvurdering af din skade¨

Kasper Krüger


¨De bedste penge jeg har investeret i det forløbne halve år er hos fysioterapeut Steen Rewitz, hos House of Care i Hammel.
Myoreflex behandling. Behandling i helhed og tilbundsgående og som har rykket så mange gamle halvirriterende tilstande på plads.
Det er blevet en fornøjelse at bo i mit gamle korpus igen.
Så hvis du ikke ved hvad du ønsker dig til jul, så kunne du da ønske dig et gavekort dertil..???
Lyder jeg som en der er reklame sponseret ????
Det er jeg ikke.....bare begejstret for evnerne og videnstilegnelsen hos et så veluddannet og dygtigt ungt menneske. Godt jeg fik øje på den mulighed.
????????????????????
Og han kan godt fortjene et klap på skulderen og et godt ord med på vejen.
Ingen tvivl om at det er en måde at få fysioterapi, der passer til 2017 og til folk der gerne vil tage medansvar for eget helbred og kondition¨

Ulla Eriksen